EXCURSIÓ A LA COSCOLLOSA

EXCURSIÓ A LA COSCOLLOSA

DATA: 10 de març de 2019 HORA: 8 del matí.

SORTIDA: Espai Jove – exBiblioteca

ITINERARI: En vehicle 4×4 fins a l’entrada de la casa del rei. A peu pel mas de l’Amat, font del Teix, barranc de la Coscollosa, teix de la Coscollosa, prat de Rubera, casa del Rei. Dificultat: Mitjana. Durada: Migdia llarg. Arribada als cotxes 15 h. aprox. Avituallament: Portar esmorzar i dinar i aigua.

Observacions: Per poder participar a les excursions del Centre Excursionista Refalgarí, s’ha de disposar d’una assegurança d’accidents individual. Els practicants d’aquest esport ja tenim una llicència federativa anyal que ho cubreix. Per als que no disposen d’aquesta llicència es farà una llicència temporal per a caminades d’un dia al preu que marca la Federació-FEEC que és de 5,00 €. (Nom, DNI i els diners). -Gràcies per la vostra comprensió-

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *