2 dies de raquetes de neu per la Cerdanya Francesa: Lac des Bouillouses i Roc de Madres

2 dies de raquetes de neu per la Cerdanya Francesa: Lac des Bouillouses i Roc de Madres

Sortida Centre Excursionista Refalgarí

Data: 15 i 16 de febrer 2020

Preus

Preut tancat per a grup de 15 pax.

Preu per persona 72€ (inclou una nit en MP a la Capcinoise de Matemale, guiatge de dos dies, MP del guia).

Reserva: Paga i senyal de 30€ al ES98 2100 0175 3901 0040 6141

Assegurança FEEC cap de setmana: 10€

► El Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans

Aquest parc natural, situat a la regió de Occitanie Pyrénées Méditerranée, te una àrea de més de 139mil Ha. Fa frontera amb Catalunya i Andorra per cims i crestes de gran bellesa. Els Pirineus Catalans ofereixen una gran biodiversitat degut a la diferència d’alçada del seu territori que va dels 300m a gairebé 3000m d’alçada. El parc natural està tancat per grans massissos com el Carlit, el Puigmal o el Canigó. El clima del parc natural és d’alta muntanya amb influències mediterrànies.

Els Pirineu catalans és també un territori habitat per més de 23.000 persones a 66 municipis. Si les tres petites regions que formen el parc – Capcir, Cerdagne i Conflent – són la llar de tants pobles, és perquè tenen moltes planes d’alçada i zones planes on poder viure sense complicacions.

El Capcir, el «petit Canadà» dels Pirineus catalans, és una plana d’altitud que dóna lloc al riu Aude. Amb les seves parcel·les vorejades de parets de pedra, pobles de muntanya, grans llacs i boscos de pins i cims de fàcil accés, ofereix atmosferes naturals molt fortes per descobrir. La ruta del primer dia ens permetrà accedir al Roc des Madrès, un cim amb vistes panoràmiques de tota la plana del Capcir.

El segon dia passarem a la Cerdanya entre el terme de Font Romeu i Bolquères per arribar a uns dels llacs més grans dels Pirineus Francesos, les Bouillouses. El llac pertany a la Xarxa Natura 2000 resguardant una fauna i flora úniques. El llac és envoltat d’altes muntanyes com el Carlit o els Perics i dona lloc al naixement del Riu Têt.

► Dades generals

Durada de l’activitat: 5 a 7 hores per dia.

Nivell 0: Gent sense experiència amb raquetes de neu però acostumats a caminar per muntanya llargues jornades.

Kms i Desnivell:

Dia 1 -> 15,9kms 1038m+

Dia 2 -> 10kms 500m+

Dificultat tècnica: Baixa

Dificultat física: Mitjana

Situació: Parc Natural Regional dels Pirineus Catalans.

Edat mínima: 16 anys. (els menors sempre han d’anar acompanyats d’un adult).

Material a portar per el client: Roba tèrmica interior, Botes de canya alta (impermeables), Polaines, Jaqueta impermeable (tipus goretex), Roba d’abric (plumes, polar,..), Gorro, Guants x2, Ulleres de sol, Ulleres de ventisca, Protecció solar, menjar i veure per dos dies, Farmaciola d’ús personal.

Per al refugi: Sac llençol o sac petit, estris de neteja personal, roba còmoda per sopar i roba de recanvi pel segon dia.

LLISTAT DE MATERIAL EN PDF

Hora de trobada: 09:00 AM.

Punt de trobada: Odelló de Real (dia 1), Pla dels Avellans (dia 2)

El preu inclou:

Guia titulat.

Assegurança d’accident i RC.

Planificació de l’activitat en alta muntanya hivernal.

Dietes del guia.

No està inclòs:

Equip personal.

Menjars durant l’activitat.

Transport.

Lloguer de material.

Deja una respuesta

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *